Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj się już teraz za darmo
i znajdź pracę jako opiekunka.
Zajmie Ci to zaledwie kilka chwil.

Zarejestruj się

Reklama - zareklamuj się

Dodaj tematpowrót

ile zaproponować wynagrodzenia niani ?
autor: gość
data: 2010-08-16 20:56:00
Witam, jestem mamą 1,5 rocznej córki, dostałam pracę i bardzo zależy mi na znalezieniu niani. Mam pytanie odnośnie tego jaką stawkę zaproponować za 5 godzin dziennej opieki nad córą??
data:2010-08-18 20:53:34

witam najmniej 8 zł
data:2010-08-26 10:04:29

ZARAZ,ZARAZ
TO ZALEŻY GDZIE PANI MIESZKA
KAŻDY REGION MA INNĄ STAWKĘ
data:2010-09-05 18:28:55

to zależy czy chcesz by opiekunka dobrze opiekowała sie twoim dzieckiem,stawka adekwatna do wykonywanej pracy
data:2010-10-19 09:59:00

Powiem Pani tak jak żałowałam pieniędzy to i taką opiekę nad moimi skarbami miałam.Przyszła w końcu osoba stanowcza,pokazała to co umie i jak sie zajmuje moimi bliżniakami.Miała byc 4 lata a juz jest 10 i póki mnie będzie na nia stać to napewno jej nie puszczę.Ona i na mnie nieraz krzyczy.Ale ciesze się ,bo to jest nauka dla mnie jak wychować dziecko bez stresu,ale na dobrego człowieka.A więc stawka jest tu zupełnie nie porównywalna do jej umiejętności.Najwazniejsze że moja córka i synek bardzo lubią swoją nianię.pozdrawiam Stella
data:2011-07-29 21:33:29

To zależy nianie biorą od 5 - 10 zł za godzinę w pani przypadku proponuje 7 zł. Mam 15 lat i aktualnie poszukuje dziecka pod moją opiekę do sierpnia. Jestem doświadczona, w ubiegłe wakacje pilnowałam roczne bliźnięta i ich mama była bardzo zadowolona :)Pilnowałam takze mojego 4 letniego brata i i syna mojego wujka - 6 miesięcznego. Mam jeszcze jedno pytanie w jakiej miejscowości pani mieszka? ;d
przejdź do strony: 1

powrót
Opiekuj.pl to serwis skierowany dla osób które chcą pracować jako opiekunka do dziecka lub opiekunka do osób starszych. Opiekunka do dziecka lub też opiekunka do osób starszych może zostawić swoje namiary dla osób szukających opiekunki. Opiekunki i oferty pracy wg. miast. Porada:Lewatywa z czosnku
Copyrights © Opiekuj.pl 2008-2011