Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj się już teraz za darmo
i znajdź pracę jako opiekunka.
Zajmie Ci to zaledwie kilka chwil.

Zarejestruj się

Reklama - zareklamuj się

Dodaj tematpowrót

Opiekunka na rencie
autor: gość
data: 2010-03-09 11:31:07
Witam! Jestem osobą niepełnosprawną,w stopniu umiarkownym (kuleję na nogę),a także mamą 3-letniego chłopca.Chciałabym dorobić sobie jako opiekunka do dziecka,najlepiej u siebie w domu.Czy mam szansę,czy ktos powierza swoją pociechę takim osobom? Jak sądzicie? Czy przyjęlibyście taką nianię? Proszę o szczere odpowiedzi.
data:2010-03-18 11:37:21

zNiepelnosprawnosc to zadna przeszkoda - rozsadna mama bedzie patrzec na serce i czulosc dla dziecka. Lepsza taka niania jak studentka,Pozdr.
data:2010-06-23 23:57:02

prosze nieobrazac studentek!!!ja opiekuje sie od 3 lat dzieciaczkami jestem studentka i maluchy sa zadowolone uwazam ze kazdy czlowiek ma szanse wiec kto napisal ta wypowiedz niech lepiej zastanowi sie nad tym a co do pani niepelnosprawnosci nieprzejmowalabym sie napewno ma pani wielkie serce i duzo milosci to jest najwazniejsze pozdrawiam:)
data:2010-07-31 21:55:58

Myśle, że tak. Masz duże szanse.
przejdź do strony:

powrót
Opiekuj.pl to serwis skierowany dla osób które chcą pracować jako opiekunka do dziecka lub opiekunka do osób starszych. Opiekunka do dziecka lub też opiekunka do osób starszych może zostawić swoje namiary dla osób szukających opiekunki. Opiekunki i oferty pracy wg. miast. Porada:Lewatywa z czosnku
Copyrights © Opiekuj.pl 2008-2011